Terschelling (Harlingen Haven)

Meer informatie over vervoer naar Harlingen (Terschelling) vind je op: http://www.hetmaasdal.nl/terschelling

Reserveer tijdig: VOL = VOL!!!

De totaalprijs voor een retourtje is € 50,00 per persoon. We vragen nu een aanbetaling van € 30,00 per persoon. De overige € 20,00 dienen contant bij instap afgerekend te worden. Het tarief is exclusief de kosten voor de overtocht met de veerboot. De overtocht dien je zelf te boeken!

Exacte vertrektijden zijn nu nog niet bekend. Houd rekening met een vertrektijd in de ochtend rond 07.00 uur / 08.00 uur. De aankomsttijd zal om +/- 11.30 uur zijn. Op deze manier kun je alvast de boot boeken voor de overtocht Harlingen - Terschelling v.v.. Heb je een vertrektijd die veel afwijkt, laat het ons dan even weten. We kunnen dan in overleg bekijken of we de aankomsttijd kunnen aanpassen. De ophaaltijd in Harlingen is meestal rond 13.00 uur. Ook hiervoor geldt dat in overleg bekeken kan worden of hiervan afgeweken kan worden.

Plaats je reservering door te klikken op één van onderstaande opstapplaatsen. Rond je reservering helemaal af. Let op! De reservering is pas definitief als ook de betaling is gedaan via Ideal.

Indien je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen door te mailen naar info@hetmaasdal.nl of te bellen naar 06-50244776.


Opstapplaatsen

Opstapplaats Tijd Prijs Status
Maasbree (brandweer) 00:00 uur € 30,00
Sevenum (La Place, voorheen AC restaurant) 00:01 uur € 30,00
Horst (Mèrthal) 00:02 uur € 30,00

Reserveren mogelijk maar nog niet bevestigd (onvoldoende aanmeldingen).

Reserveren mogelijk en definitief bevestigd (bus gaat rijden).Terug naar het evenementenoverzicht