Kerobei feest

Let op deze rit is van vrijdag op zaterdagnacht. Bus vertrekt om 01:45u vanaf Oude postkantoor, venlo (kruising Spoorstraat/Keulsepoort). Mocht je interesse hebben reserveer dan zo snel mogelijk zodat ook tijdig de route bekend is. Betaling contant bij instap aan chauffeur.

Voor ieder opstapplaats geldt een minimum aantal reizigers. Zodra dit het geval is kleurt het busje groen bij de betreffende uitstapplaats. Route volgorde kan afwijken dan zoals vemeldt op de site. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

 


UITSTAPPLAATSEN

Opstapplaats Tijd Prijs Status
Hout-Blerick (Cafe De Elze) 01:45 uur € 5,00
Baarlo (De Bong - Chinees) 01:45 uur € 5,00
Kessel (rotonde Coop) 01:45 uur € 5,00
Helden (Mariaplein/De Pool) 01:45 uur € 5,00
Panningen (bushalte Wietel) 01:45 uur € 5,00
Maasbree (Kerk) 01:45 uur € 5,00

Rit is nog niet definitief (reserveren is niet meer mogelijk).

Rit is definitief (reserveren is niet meer mogelijk).Terug naar het evenementenoverzicht